Un restaurant familiar, des de 1986.

Cuina de mercat i tradicional de qualitat

Som l’Anna i el Claudi, els anfitrions del Restaurant El Bon Caliu. Ens vam conèixer fa 43 anys entre fogons mentre treballavem al Restaurant Can Romeu de Parets del Vallès. El 7 de febrer de 1983 ens vam casar per començar el nostre camí diari junts compartint les 24 hores del dia (i a dia d’avui així seguim). 

El juliol del 1986 inaugurem El Bon Caliu al mateix carrer on és ara uns números més enllà. Aquell local, “el petit” com li diem des de fa anys, se’ns va fer efectivament petit gràcies a vosaltres. I, gràcies a vosaltres, avui en dia continuem ubicats a Verge de Núria, 26, que vam inaugurar el setembre de 1992. 

Durant tots aquests anys hem anat veient generacions de famílies acompanyant-nos i creixent amb nosaltres; de la mateixa manera que molts de vosaltres heu vist créixer en Gerard i en Jordi, els nostres fills que sovint ens venen a donar un cop de mà.

Com tothom, durant tants anys, hem passat èpoques de tot tipus. Hi ha hagut etapes que hem tingut un equip de fins a 10 persones, fins al dia d’avui que som 4… èpoques on les crisis econòmiques ens han fet adaptar la nostra proposta… èpoques en les que estavem oberts oferint sopars… però sempre hem volgut mantenir l’essència i el que ens caracteritza: oferir-vos un servei proper i agradable per tal que us sentiu a gust i sense ganes de marxar d’El Bon Caliu.

Espais

El nostre restaurant és ampli i amb una distribució còmode, els espais del menjador principal estan separats lleugerament donant la privacitat i tranquil·litat necessària que els nostres clients aprecien.

També disposem d’un menjador privat totalment separat amb una taula amb capacitat per 13 comensals, perfecte per a realitzar reunions de feina o reunions familiars. Reserva-la amb antelació si ho necessites.

Exposicions

A les nostres parets hi exposem artistes emergents i de disciplines diferents: des de fotografia passant per olis a il·lustracions.