El Restaurant

31 anys junts

El juny del 1986 inauguràvem El Bon Caliu. Al mateix carrer on és ara uns números més enllà. Aquell local, el petit com li diem des de fa anys, se’ns va fer efectivament petit gràcies a vosaltres.

Al setembre de 1992 inauguràvem el local on ens trobem ara, durant aquests casi 25 anys hem anat veient generacions de famílies acompanyant-nos i creixent amb nosaltres.

Espais

El nostre restaurant és ampli i amb una distribució còmode, els espais del menjador principal estan separats lleugerament donant la privacitat i tranquil·litat necessària que els nostres clients aprecien.

També disposem d’un menjador privat totalment separat amb una taula amb capacitat per 13 comensals, perfecte per a realitzar reunions de feina o reunions familiars. Reserva-la amb antelació si ho necessites.

 

Exposicions

A les nostres parets hi exposem artistes emergents i de disciplines diferents: des de fotografia passant per olis o il·lustracions.

L’exposició que acollim actualment és d’en Luis Rodrigo Anaya, mexicà afincat a Catalunya, la seva obra es composa d’il·lustracions que denoten el seu accent mexicà i innovant sobre els materials on pinta. Podeu conèixer més la seva obra a través del seu facebook:
https://www.facebook.com/luisrodrigoanaya/
.

 

Privacy Preference Center

Cookies de sessió

gdpr, _gali

Advertising

Analítica

_ga, _gat, _gid

Other